• София 1000, бул. “Витоша” №26 /вход ул. “Солунска“/
  • телефон: 02 980 40 01; +359 2 9801113
  • мобилен: + 359 897 868 031; + 359 87 6112699
  • email: office@oceantravel.bg

Почивки

Гърция ви очаква, с мамещи плажове край лазурна шир на островите Крит, Корфу, Закинтос, с разходки, по време на които ще опознаете местните забележителности и ще се насладите на гръцката кухня.
В Крит ще отседнете в хотел Diogenis Blue Palace. Крит е най-големият гръцки остров, с планински релеф и долини с пълноводни реки, с красива вечнозелена растителност. Тук можете да посетите венецианската крепост в Ретимно.
Остров Корфу е на две морета – на юг и запад е Йонийско, а на север – Адриатическо море. Това е вечнозелен остров, на който ще си почивате all inclusive в хотел Roda Beach. Съчетайте почивката и слънчевите бани с екскурзия до курорта Палеокастрица, за да посетите манастира Света Мария, основан през 1225 г., с византийски музей с икони и одежди, както и до курорта Сидари, където ще видите прочутия Канал на любовта.
Закинтос е наречен на сина на легендарен вожд, споменат е от Омир, а днес предлага прекрасни пясъчни плажове на източния бряг, както и множество заливчета с пещери осеяли западния бряг. Допълнителните мероприятия, с обслужване на руски език, включват посещение на водния парк Water Village, сафари с джипове, посещение на Древна Олимпия, Кефалония, обиколка на острова с автобус и круиз до залива Навайо.

Круизите ни ще ви предоставят възможности за почивка различна от пребиваването в един курорт. От пристанището на Атина – Пирея, ще се отправите на круиз с посещение на пет острова, както и посещение на курорта Кушадасъ в Турция. Ще посетите Миконос, Патмос, Родос, Крит и Санторини. Предлагаме и вариант с посещение на четири острова и Кушадасъ – при този вариант ще посетите Миконос, Милос, Санторини и Крит.

Предлагаме и комбинация от почивка на Халкидики, в хотел Alexandra Palace, разположен на полуостров Атон, с круиз до атонските манастири. Тук можете да се отдадете на различни водни спортове.

Почивката на борда на яхта с три двуместни кабини е вълнуващ начин да опознаете живопосния район на Миконос и Санторини. Тези два острова ще ви представят образци на типичната гръцка архитектура, красиви плажове; Санторини очарова и с вулканичния си произход и типичния битов стил.